søndag, februar 18, 2007

Langhelg i dalen...

No i helga har både eg og Marthe vore heime. Tiden har for det meste gått med til å vere bonde, jobbe på hotellet og brøyte.... På laurdag føremiddag var eg også so heldig at eg fekk besøk av Kjellrun og Nansen. Om ikkje eg kosa nok med han so fekk han i alle fall sin daglege dose av Anne og Marthe. Seinare på kvelden reiste me på fest i Sogndal. Eg køyrde, og Anne Marte, Vidar og Håvard sat på:) Oppsummering av den kvelden: promillekontroll ( sitat Vidar: " Ho suge dårleg, men blese bra..." og Håvard:"Kan ikkje eg også få prøve; eg vil vete kor mykje meir eg må drikke..." - takk for dei gullkorni kara.... Purken lo i alle fall godt...) , 2 koppa kaffi, ein cola, ein Olav Stedje konsert(kjem bilde av den karen seinare..) og den intense kjensla av glede fordi eg ikkje ska på fest i Sogndal neste helg... kjenner på meg at det er nok å vere ute der på fest ein gong i året:) I alle fall når eg køyre...

Ivar og Marthe


Eg og Anne Marte før avreise og etter intens prøving av å få AM sitt hår til å bli "høgt"...Siv og Maria... Sveitte då, jente? Eller er det øl?


SOHO i Sogndal... jau jau... good times...
Blurry Marthe

Tok båten tilbake til byen i kveld med Marthe, Maria,Ivar og Siv... og sjølvsagt var "Norges kolikkforbund" representert med ein del babyar på båten denna gongen også.... Prevensjon i levande live:)
Sogndal
Baoten! Med hol i so Marthe so intelligent sa:)Marthe på kaien
Maria tok kamerat og tok litt bilder på båten. Blant anna av hovudet til Marthe.. Moi


Søte Marthe
Trøtte... sov berre 2,5 t. i natt pga av at passasjerane mine ville ha nattmat:)
Håvard gjekk vel helst etter andre ting i kebab-køen, men det bør vel ikkje på trykk:)Ingen kommentarer: