onsdag, november 07, 2007

Hurra !!! Endeleg vinter =)

Fantastisk ver ute i dag,folkens! Snø, snø og atter snø - hurra! Var eit heilt gjeng å vasa på tur frå Elvøy til Ormberg i dag; Trudi, Stjerna, Misha, Kiwa, Hege og meg:D




Jippi -snø!






hahaha







2 big asses =)


"sooo liten er eg" :D







Siste dyr ut; Psyko med favorittleika si - mi skinnveske:D



7 kommentarer:

Anonym sa...

No tykkjer eg de hestejenter snart seriøst skal vurdere å lage til eit opplegg med fast riding og hestestell til andre småjenter med truleg snart hestedilla.

Anonym sa...

huff ja, me har tenkt på det:D Ha vore litt mykje på plakaten no=) Har du forslag til eit opplegg? Er og eit lite problem at Hege jobbar natt og eg for oftast heile dagane i helgane...

Anonym sa...

Hvis det er interesse for det, så kan vel det la seg ordne. Bare å gi en lyd de som måtte være intr:-)

Anonym sa...

Eg har vel kanskje litt for små ungar (jenter) endå, men eg trur jo at det måtte vere interesse for til dømes ein 'fast' hesteaktivitet i veka? Som de sjølvsagt tek dykk klekkeleg betalt for (småbarnsforeldre har god råd, ikkje tru på dei som seier det motsette). Driv ikkje fleire av dalens unge jenter og reiser fast til Hafslo osb for å få ri og kose med hestar, då? Er det ikkje rett og slett ein marknad?

Anonym sa...

hmm.. eg veit ikkje eg? ke trur du Hege? eg trur eg er berra kvalifisert til å titulere meg "medhjelpar" og ikkje "instruktør" av eitt elde anna slag =)

Anonym sa...

Fine hestar og hundar! Kven sin katt er det?

Anonym sa...

Katten heiter Psyko, og den lykkelege eigar er meg=)