lørdag, juli 25, 2009

Sumaren so langt =)
Her er bilete av litt av kvart som har skjedd so langt i sommar. Kameraet mitt har eg endå ikkje funne att so her er mobilbilete av varierande kvalitet:)
ooops!
Slik går det når Anne skal trampe / hoppe oppi pappøskjer for å komprimere litt. =)=)


Godt å vere kyr om sommaren


Au... Edel har aua....

Nyskjerrig Kvikka i sommar-modus:)Trudi har fått pedikyr :)Anne og Marthe har skjekka kven av dei som har størst overarmar...


Viktigt å pynte seg før ein skal på Brepub!


flott torever.... rauk deler for x-antal tusen på mjølkemaskina....vask av finsnittaren (og meg, sidan det bles den dagen...) etter slåttMeir spennande ting for dei som likar gørr, blod og NRF: sleke bandasje skifta eg kvar dag ei stund på nr 288.... I eit stygt sår på halen vart det ein eksplosjon av bakteriar (pga heten), so det blei det faktisk amputasjon.... No er halen grodd, men særs lite egna til å jage vekk fluger då den er litt i det kortaste laget for det. Bilete kjeme seinare...
Fiona har fått ny og fin blå BH. Str XXL.... Nett før jul rauk jurfestet framme og i samband med kalvingi no voks det te uante proposjonar.... Med spenane i alle retningar so måtte litt støtte til:)
Nyslegne marker er alltid flott... men det har vore i turraste laget gitt=)

Rundballeri, rundballera.... tam ti tam....
Litt (...) fulle siloar....

Lass på lass på lass på lass på lass på lass......

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmMMMMmmmmmmmmm
Det BESTE som finst om sommaren!!

2 kommentarer:

Tomas sa...

Flott oppdatering!

Karin sa...

Vel, det er vel ein del andre ting som også har skjedd=) Men kameraet er fortsatt vekke so dei bildi får helde komme te vinteren=)