onsdag, juli 01, 2009

...sogndal anyone?....

Er det nokon som skal til sogndal med hengar dinna veka? Og som hadde hatt plass til ein liten duppeditt på hengaren på veg heim? Det hadde vore supert!!! :D:D

på førehånd takk;)

3 kommentarer:

RedLineWeb sa...

Hei
Fin side du har, men setter tanker i gang om hva ellers en jente på 28 år (sin beste alder) gjøre eller der oppe?... om du ikke er på gården. Ikke noe galt... har prøvd å bo slik en stund...deilig om sommeren.
En varm hilsen fra SolOslo.. :-)

Jørn Brauner sa...

Ny adresse Sorry!!!

Karin sa...

hehe:)ja, sei det? Det går for det meste i jobb alltid her:) Men her i Jostedalen er det alltid mykje å finne på. Me har ein natur som er til for å brukast både sommar og vinter, og ellers so trur eg me gjere på det same som dykk i Oslo..? Me har kanskje ikkje eit lika allsidigt tilbud på fleire område (td.kultur), og det teke meg nesten ein time for å kjøyre til kino`en (...), men eg trur ikkje nødvendigvis eg går glipp av so mykje allikevel=) Det er klart eg sakna "bylivet", men ein må heller sjå kva ein får i retur for det ein gjev avkall på.Her har me det berre toppers med stillheit, fatastisk natur (vel og merke berre om vinteren..)og ei flott bygd med mange kjekke folk og tilbud. MEN - det må seiast at ein må sjølv vere litt på hugget for å nytte dei tiilboda som finst. Og ikkje minst: ein har ikkje det meir moro enn ein finn på sjølv! Ergo so må ein ta tak i dei manglar ein ser og lage til eit tilbod sjølv =)
God sommar frå Gjerde=)